-->

Ezentúl a bicikliseké a Berettyóújfalu-Tépe közti kerékpárút szakasz

Elkészült és átadták a bicikliseknek a Debrecen–Berettyóújfalu–Nagyvárad kerékpárút újabb szakaszát, mely Berettyóújfalu és Tépe között épült több mint 8 km hosszúságban.

A 2x1 sávos önálló kerékpárutat negyven biciklis avatta fel június 30-án, akik Berettyóújfaluból és Derecskéről érkeztek az ünnepélyes átadó helyszínére.
A nettó 945 millió forintból megvalósuló beruházás jóvoltából egy újabb jelentős szakasszal bővült a kerékpáros közlekedés lehetősége Debrecen és Nagyvárad között. Az ünnepi alkalmon beszédet mondott Révész Máriusz, Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, Dr. Vitányi István, a térség országgyűlési képviselője, Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere, Balogh András, Tépe polgármestere és Pántya József, a NIF Zrt. útfejlesztési igazgatója. A tavaly szeptember óta tartó munkálatok után a teljes 8,3 kilométeres szakaszt a vállalt határidőre befejezte a kivitelező.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu