-->

Búcsúval indult a szezon

Péntek este kezdődött a 2020-2021-es futsal szezon, melyben három meccset rendeznek az NBI-ben. Az egyiket ma este az MVFC vívta az Aramis ellen. A berettyóújfalui csapat 3-0-s végeredménnyel zárta a mai meccset. A gólszerzők: Rafinha, Kártik Zsombor, Sidnei.

Különleges este volt a mai, hiszen a csapat most búcsúztatta az MVFC ikonikus játékosát, Trencsényi Jánost.


A játékos a csapat megalakulása óta, 16 éve aktív tagja a keretnek.

Az MVFC csapatkapitánya 16 év alatt, 446 mérkőzést játszott, és 252 gólt szerzett a Mezei-Vill csapatának a 16-os számú mezben. Négyszer bajnoki címhez, háromszor Magyar Kupagyőzelemhez és kétszer Szuperkupa győzelemhez vezette a klubot. Kétszer szerepelt Európa Bajnokságon, több éven át volt csapatkapitánya a magyar nemzeti futsal válogatottnak.

A méltán népszerű „Trenyót” háromszor választották az év játékosának. A kellően alázatos, szorgalmas, a pályán csupa szívvel kiteljesedő játékos, bár csapatkapitányként most visszavonult, a továbbiakban az edző stábban vállal szerepet.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu