-->

Critical Mass – felvonulás és kerékpáros nap Berettyóújfaluban

A Critical Mass nem maradhat el Berettyóújfaluban, ebben az évben a Szélső Érték Kör Egyesület lelkes csapata vállalta magára a szervezői teendőket és várta egy egész napos programmal a bringásokat.

Szeptember 19-én a kerékpáros nap a több mint tíz éves hagyománynak megfelelően 10 órától felvonulással kezdődött, melyet a lassan már szokásosnak mondható gyors hőmérés és regisztráció előzött meg.

A város utcáin és kerékpárútjain ezúttal is sokan kerékpároztak. Délben már a nagyobb távtól sem visszariadó bringásokat várták egy könnyed szentpéterszegi túrára. Délután a Civil Udvar vált bázissá, itt kerékpáros börze, bringás zsibi, ügyességi és gyorsulási verseny és csengőfestés is volt. Kívánhattak is a résztvevők, 16 órától Bicajosok kérték címmel kívánságműsor volt a helyszínről a Berettyó Rádióban.

Az idővel és Dobi Gergő triatlonistával is lehetett versenyezni, aki még jó néhány perc előnyt is adott a kihívóknak.
Élménybeszámolót is hallhattak a Civil Udvarban, a vasfüggöny expedícióról, a több ezer kilométeres és több mint egy tucat országot érintő útjáról Erdélyi Zsolt túrakerékpáros beszélt. A nap pedig egy jó hangulatú bringás bulival ért véget.

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu