Programok

Április 26-án a Bihari Polgári Esték következő vendége Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő lesz. Az est 17 órától kezdődik a Nadányi Zoltán Művelődési Ház színháztermében.

Április 28-án "Borostyán" futóverseny Derecskén.

Majális Berettyóújfaluban 2019-ben.

Liszt Ferenc: Via Crucis - A keresztút 14 stációja című műve csendül fel április 20-án, a berettyóújfalui és szentmártoni református gyülekezet nagyszombati alkalmán, 18 órától.

Április 18-án húsvétváró családi délelőtt lesz a Bodorka NépmesePontban.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu