-->

Február 15-én nem rendelnek a házi gyermekorvosok

Dr. Hodosi Julianna és Dr. Kin Ágnes házi gyermekorvosok február 15-én kötelező továbbképzésen vesznek részt, ezért a gyermekorvosi ellátás a Berettyóújfalu, Orbán Balázs tér 3. szám alatti gyermekorvosi rendelőben szünetel.
Ezen a napon sürgős esetekben 9 és 16 óra között a Gróf Tisza István Kórház Gyermekgyógyászati Szakrendelőjéhez fordulhatnak.
Recept vagy tápszer felírást február 15-e előtti napokon a házi gyermekorvosuknál intézhetik. Február 18-tól a gyermekorvosi ellátás a megszokott rendelési időben folytatódik.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu