-->

A Bihari Női Futball Klub reménységei a legjobb hatvan között

A Bihari Női Futball Klub reménységei a legjobb hatvan között.

 

Az UEFA és az MLSZ közös szervezésében Észak-magyarországi Regionális Leány U14 – es válogatottat alakítanak. A régióban több, mint négyszáz játékost regisztráltak.Az első válogatón 150 lány rátermettségére voltak kíváncsiak  Debrecenben, a második körös válogatón már csak hatvan lány kerülhetett a legjobbak közé.

Fotó: Kecskés Richárd

Az újfalui egyesületből három U14-es korosztályú tehetséges lány is megmutathatta tudását a DVTK edző központjában. SZÁSZ GRÉTA, BARABÁS HANGA és CSIZMADIA ANNAMÁRIA teljesítményeik alapján február 22-én a legjobb hatvan lány közé került.  

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu