-->

Negyven karatés tökéletesítette tudását

Március másodikán a Herpály Budo Club szakmai napot szervezett a József Attila Általános Iskola tornatermében.

Az edzést Sensei Fris Ferenc (4.dan), a Tigris Dojo képviseletében vezette. A szemináriumra az ország több pontjából érkeztek érdeklődők. A rendezvényen egy városunkból elszármazott, Svájcban élő fiatalember is részt vett. A negyven karatés között három, négydanos senseiek, egy és két dan fokozattal rendelkező senpaiok is voltak. A szakmai nap délelőtti és délutáni edzésekkel, könnyed ebéddel telt. Délelőtt minden övfokozatú és korosztályú sportoló légzőgyakorlatokat, formagyakorlatokat és levezetésként lazító gyakorlatokat végzett.

Az első edzés fókuszában a test-lélek-figyelem, a testtudat fejlesztés, a test és lélek szinkronizálása, az erő összpontosítása volt, a Talentum Harcművészet Program néhány elemével.
A délutáni haladó edzés már a magas övfokozatúaknak szólt, haladó edzésprogramokkal.
Mindenki fontos útravalót kapott, a tehetségről, az önzetlenségről, egymás segítéséről.

A szakmai nap elérte célját. A résztvevők tudásukat tökéletesíthették, gyakorolhatták a befelé fordulás fontosságát, és egymást támogatva elsajátíthatták a formagyakorlatokba rejtett technológiákat. A sportolók a szemináriumot testileg, lelkileg feltöltődve, bölcs gondolatokkal gazdagodva zárhatták.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu