-->

Finom volt, KÖSZI!

Berettyóújfalu önkormányzata kétnapos konferencián, kiállítóként vesz részt Budapesten a „Perspectives of Local Governments in Central Eastern Europe - Practice and Innovations” című nemzetközi kongresszuson.

A kiállításra több mint ötven szakmai és tudományos szférából érkezett előadó, illetve huszonegy kiállító és önkormányzat is képviselteti magát. A konferencia célja az önkormányzatok hatékony működésének előmozdításával, az önkormányzati innovációval kapcsolatos magyarországi és nemzetközi tapasztalatok közzététele, megismerhetőségének biztosítása.

 

Az önkormányzat célja: a jó gyakorlatok bemutatása

 

A konferencián városunk a köz és diétás étkeztetési gyakorlatait mutatja be, melyhez nagy segítséget nyújt és szorosan kapcsolódik a Lisztérzékenyek Országos Egyesületének Berettyóújfalui Csoportja tevékenysége. A KÖSZI közel 1450 gyermek étkeztetését látja el Berettyóújfaluban. Saját főzőkonyha üzemeltetésével az intézmény 2015 novembere óta közel ötven fő napi diétás étkezését biztosítja. A kiadvány, mely kifejezetten erre az alkalomra készült a „Finom volt, KÖSZI – Közétkeztetés és diétás étkeztetés Berettyóújfaluban” címet kapta. A KÖSZI Diétás főzőkonyhájának munkatársai készítettek kóstolót is készítettek az alkalomra. Túrós krékert, sütőtökös süteményt, datolyás ropogóst, diós kekszet kínálnak a stand látogatóinak. A visszajelzések sem maradnak el, az ételeket finomnak ítélik.  Az előkészítésben Berettyóújfalu Város Önkormányzata munkatársai mellett a Lisztérzékenyek Országos Egyesületének Berettyóújfalui Csoportja, a Berettyó Kulturális Központ és a Közintézmények Szolgáltató Irodája munkatársai vettek részt.

KHSz.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu