-->

Harmadjára rúgták a bőrt jótékonyságból

Hangulatos jótékonysági foci tornán vehetett részt az a tíz csapat, akik idén egy gyógyszerpumpa adagoló eszköz megvásárlásáért versengtek.

A tornának a Kabos Endre Városi Sportcsarnok szolgált helyszínéül.

A Bihari Sebészet Alapítvány adománygyűjtő akciójához évről-évre csatlakoznak csapatok, most a Tama Hungary Kft. dolgozóiból összeállt keret mérkőzött újoncként a versenyben. A 15 perces játszmák alatt kemény párharcokat, szép gólokat láthattak a szurkolók. A szervező Bihari Sebészet Alapítvány majdcsak száz focistát várt az eseményre, köztük több hölgy is erősítette a csapatokat.

Majdcsak százan vettek részt a jótékonysági focitornán

A már nemzetközinek számító tornán Székelyhíd és Élesd kerete is képviseltette magát. Az idei résztvevők a Bíróság, Székelyhíd, Élesd, a Mentők, a Kormányhivatal, a LABERT, a Katasztrófavédelem, a Kórház, Sápia, a TAMA  csapatai voltak. A Bihari Sebészet Alapítvány egész évben várja a felajánlásokat a 10101243-06272200-01003009-as számlaszámra.

KHSz.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu