-->

Majális a BUSE pályán

A berettyóújfalui majális reggeli zenés ébresztővel indult. A város utcáin a berettyóújfalui Ifjúsági Fúvószenekar zenélt.

A kispályás labdarúgó bajnokságot követően délután májusváró kavalkádé volt a főszerep a színpadon, a  helyi művészeti csoportok előadásában.

Délután a helyi művészeti csoportok léptek fel.

A debreceni Kelet Brass Band fúvós zenekar különleges, ismert dallamokkal szórakoztatta közönségét. Pintácsi Viki gyermekműsorral érkezett, Mohácsi Brigitta pedig nótaműsort adott elő.

A debreceni Kelet Brass Band

A retro kedvelőinek a Veres1 színház művészei mutatták meg tehetségüket.

Mohácsi Brigitta nótaműsort adott elő

Az este már a koncerteké volt, Kökény Attila elődása után Kmecz Anna énekelt zenekarával.

Kökény Attila a színpadon

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu