-->

Nyolcadjára tették ki a szűrt

A városnapi eseménysorozathoz kapcsolódva, nyolcadjára rendezték meg a "Kitesszük a szűrét" Országos szűr-, szűrrátétkészítő, szűcshímzés- és nemezpályázatot.


Az alkotásokból összeállított kiállítás megnyitóján Muraközi István polgármester, dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, Kolozsvári István a Bihari Népművészeti Egyesület elnöke és Beszprémy Katalin a Hagyományok Háza Népművészeti Módszertani Műhelyének vezetője mondott ünnepi beszédet.

A pályázatra érkezett műveket július 26-ig lehet megtekinteni a Nadányi Zoltán Művelődési Házban.  A legszebb munkákat négy kategóriában zsűrizték és díjazták, a beérkezett alkotások száma elérte a kétszázat.

A népzenei és néptáncos előadásokkal, szakmai programokkal színesített eseményre idén is a Kárpát-medence számos pontjáról érkeztek látogatók, kiállítók.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu