-->

Muzeális fegyverekkel versenyeztek a lőtéren

A városnapi programsorozat záró rendezvénye a már hagyományosnak számító Berettyó Kupa, muzeális-elöltöltőfegyveres lövészverseny volt május 26-án.

A versenyen 50 méteres kiskaliberű precíziós, légfegyveres sziluett  számban is indulhattak a lövészsport kedvelői. A verseny azoknak is élményt jelentett, akik csak látogatóként érkeztek a Bihar Lövészklub Tardi-sziki lőterére.

A megszokott fegyvereken túl megmutatták a rendkívül hangos, kézműves muzeális kuriózumnak számító darabokat is.

Örömteli hírekről is beszámoltak a klubban: legfiatalabb versenyzőjük, Vágner Lara az országos bajnokságon megszerezte az előkelő második helyet a légfegyveresek között.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu