-->

Elismerések és átadó ünnepség május 23-án

A város napját ünnepelte az elmúlt héten Berettyóújfalu.

 

 Berettyóújfalu már 22. éve méltóképpen ünnepli a város napját, ezen a napon ünnepi testületi-ülésen adják át a városi kitüntetéseket is. Az alkalmon dr. Vitányi István és Muraközi István köszöntötte a megjelenteket.

 

Dr.Vitányi István 2019.május 23-án

 Az országgyűlési képviselő köszöntőjében emlékeztetett arra, Berettyóújfalu 1997 óta ünnepli a város napját és az idei év azért is emlékezetes, mert idén 40 éve annak, hogy városi címet kapott Berettyóújfalu 1979-ben. A városban zajló beruházások, építkezések kapcsán úgy szólt, akik itt élnek, itt laknak büszkék erre a városra. Újfalu arra is büszke lehet, hogy a fő terétől egy kilométeres sugarú körben minden megtalálható: múzeum, mozi, könyvtár, strand, kórház, teniszpálya, iskolák, óvodák, közintézmények. Ezért is egyedülálló a középvárosok között – zárta gondolatait Vitányi István.

 

Muraközi István 2019.május 23-án

 A polgármester úgy fogalmazott, rendkívül fontos, hogy az egyéni teljesítményeket és eredményeket elismerjük az ünnepi alkalomon. Ugyancsak meg kell emlékeznünk veszteségeinkről és örülni gyarapodásunknak. Így láthatjuk a „fennmaradás és fenntarthatóság élő folyamatát” – mondta Muraközi István. Egy kerek évfordulóról is szólt a városvezető: idén ünnepeljük a 40. évfordulóját annak az eseménynek, hogy Berettyóújfalu modern közjogi értelemben is város lett. Az elmúlt éveket értékelve a polgármester úgy szólt: „közös akaratból és erővel igyekeztünk megújítani mindennapi életünk kereteit. Intézmények, hivatalok, közterek. Épület, infrastruktúra, zöldfelület. Számos feladat, sok-sok apró részlet, amelyre figyelnünk kell. Bár elmondhatjuk, hogy sok mindent elértünk, azért még koránt sem vagyunk az út végén”. A városvezető említést tett azokról a programokról, intézkedésekről is, melyek segítséget nyújtanak az itt élőknek, az újszülöttektől a szépkorúakig. „Járdák és kerékpárutak épülnek, és a nehézségek ellenére is küzdünk azért, hogy a megváltozott igényekhez igazodva a következő önkormányzati ciklus végéig ne maradjon egyetlen sóderes belterületi utunk sem. A hulladékszállítás díjmentességi korhatárát pedig 70 évre csökkentjük” – jelentette be Muraközi István.

 

Az ünnepségen megemlékeztek azokról a jeles polgárokról is, akik az elmúlt évben távoztak el örökre a város közösségéből. Köszöntötték az első életévét betöltő, május 23-án született „város babáját”, Szabó Dánielt. Az ünnepi ülésen megemlékeztek Kerekes Gyuláról, aki több mint négy évtizedes jegyzői szolgálatával városunk történetének leghosszabb ideig hivatalban lévő köztisztviselője volt. Az 1912-ben festett portréját az ünnepi alkalmon leplezték le dédunokái Kerekes Emese, Sztelekné Szoboszlai Csilla.

 

 

Az eseményen elismerő oklevéllel jutalmazták a Berettyóújfaluhoz kötődő munkásságuk eredményeként magasabb szintű elismerést kapott személyeket, csoportokat is.

A 2003-ban alapított Prima Primissima díj küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé: azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára. 2018-ban – a Magyar Oktatás és Köznevelés kategória Prima-díjasa Ritók Nóra, aki elnyerte a Prima Primissima Közönségdíját.

 

 L.Ritók Nóra átvette az elismerő oklevelet

A Magyar Ápolási Egyesület kezdeményezésére február 19-e 2014 óta hivatalosan is a Magyar Ápolók Napja. Ez alkalomból az emberi erőforrások minisztere Borsósné Csillag Anikó, a Gróf Tisza István Kórház Gyermekosztályának osztályvezető főnővére részére Pro Sanitate-díjat adományozott.

 

Borsósné Csillag Anikó átvette az elismerő oklevelet

Ugyancsak a magyar ápolók napján az emberi erőforrások miniszterének elismerő oklevelét vehette át Élesné Bedő Bernadett, a Fül-orr-gége és Egynapos Sebészet Osztály osztályvezető főnővére.

 

 Élesné Bedő Bernadett is átvette az elismerést

A Magyar Természettudományos Oktatásért Alapítvány kuratóriuma évente ítéli oda a Rátz Tanár Úr Díjakat, illetve Életműdíjakat. Az alapítvány díjazottai azok a középiskolai és általános iskolai tanárok, akik az alapítók tevékenységi köréhez szorosan kapcsolódó magyarországi matematika-, fizika-, kémia-, biológiaoktatás területén kimagasló szerepet töltenek be a tantárgyak népszerűsítésében és tehetséggondozásban. A kuratórium döntése alapján 2018 novemberében életműdíjat vehetett át Kurtán Mónika, a berettyóújfalui József Attila Általános Iskola és AMI igazgatója.

Az első szabadon választott kormány határozata alapján 1992-től Szent György napja, április 24-e a magyar rendőrség napja. Ez alkalomból a belügyminiszter soron kívül ezredessé léptette elő Tóth Ferenc urat, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vezetőjét

 

dr.Tóth Ferenc  kapitányságvezető elismerése

A Magyar Kormány és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közti megállapodás, valamint a szakképzési törvény értelmében 2011-től a WorldSkills és a EuroSkills versenyekkel kapcsolatos hazai feladatokat a SkillsHungary program keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara végzi. Magyarország a program fenntartásával biztosítja hazánk részvételét a fiatal szakemberek részére szervezett nemzetközi versenysorozatokban, a kétévente megrendezendő WorldSkills és EuroSkills versenyeken, amelyen minden jelentős ipari és gazdasági terület képviselteti magát. A berettyóújfalui Nagy László Skillshungary Nemzeti Döntőn autószerelő szakmában I. helyezést ért el, így kijutott az augusztusi oroszországi világversenyre. Aktuális vizsgái miatt ma nem tud közöttünk lenni.

A Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal, valamint a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége által 2018-ban meghirdetett közétkeztetési szakácsversenyre jelentkezők között volt a KÖSZI két munkatársa: Földesiné Dávid Ibolya és Dézsi Ferenc, a diétás konyha szakácsai, akik továbbjutva az ország 12 legjobb csapata közé kerültek. Felkészülésüket Kathóné Papp Éva élelmezésvezető segítette.

 

 Dézsi Ferenc és Földesiné Dávid Ibolya elismerése

Szeptember 16-ától 23-áig zajlott erőemelő világbajnokság Egerben, a Magyar Professzionális Erőemelő Liga szervezésében. A versenyen 5 földrész 33 nemzetének több mint 1000 versenyzője vett részt. A Bihari Szabadidő és Sportegyesületből öt versenyző vett részt, akik kilenc világbajnoki éremmel térhettek haza. A hat világbajnoki címből kettőt pedig maga Ungai János, az egyesület elnöke és szakvezetője szerzett.

 

Szoros küzdelemben, a Szigetszentmiklóson zajló döntőben a Mezei-Vill FC. megnyerte a 2018-2019. évi futsal magyar kupát, így a háromszoros magyar bajnok ebben a sorozatban is triplázni tudott. A csapat egyébként a hamarosan záruló bajnokság éllovasa is.

 

A városi kitüntetések átadásával folytatódott a Nadányi zoltán Művelődési Ház színháztermében megtartott ünnepi alkalom. A kitüntetéseket Muraközi István polgármester és Bónácz János alpolgármester adta át.

 

Berettyóújfalu Város Önkormányzata Szász István részére Báthory Gábor-díj kitüntetést adományozott:

Szász István több nemzedék óta itt élő paraszti család gyermekeként született. Csaknem 50 évesen fogott bele abba a tevékenységbe, melynek révén időben visszaviszi a mai nemzedéket abba a korba, amikor a játék, munka, szórakozás még a szabadban történt, nem egy képernyő előtt.  A család tanyája 8 hektáron terül el az Óberettyó ölelésében, amelynek változatos állat- és növényvilágát lombos ligetek tarkítják. Egy-egy odalátogató család, baráti társaság, munkahelyi közösség minden tagja megtalálja a kedvére való elfoglaltságot náluk. A tanyát ölelő terület bejárható hintóval vagy akár lóháton is. A gyerekek megismerkedhetnek a magyarság barátságos őshonos állataival, kipróbálhatják magukat a lovaglásban. Vállalkozásukat folyamatosan bővítik, programjaik egyszerre szolgálják a helyi identitás erősítését, és a természetközeli kikapcsolódást. Az épületek újak, de az egykori biharországi tanyák mintájára készültek, tisztelegve az ősök előtt. Szász István a család tevékenységéért 2017-ben az Év Hagyományőrző Tanyája díjat vehette át a Földművelési Minisztériumban.

 

Szász István 2019. május 23-án

A közigazgatás, a közszolgálat, illetve az egészségügy területén végzett kiemelkedő munkáért adományozható Fráter László-díjat Dr. Vitályos Lenke vehette át. A díjazott egyúttal a 40 éves, folyamatos munkavégzést elismerő emléklapot is megkapta:

Vitályos Lenke Marosvásárhelyen született, és ott is végezte iskoláit. Egyetemi évei alatt, 1969-ben férjhez ment, negyedéves volt, amikor első fiuk 1970-ben megszületett, második gyermekük pedig majd 1978-ban. Az orvosi diploma megszerzése után 1971 és 1973 között a közeli Cintoson, majd 1976-ig Kutyfalván dolgozott körzeti orvosként. A következő három évben a Marosludasi Üzemorvosi Rendelőintézet munkatársa. Családjával 1979 nyarán költöztek Berettyóújfaluba, azóta a Területi, mai Gróf Tisza István Kórházban dolgozik. 1979-től segédorvos, 1983-tól alorvos. 1988-ban a Debreceni Orvostudományi Egyetemen tett radiológiai szakvizsgát. 1990-91-ben a Röntgen Osztály megbízott vezetője, 1992-től adjunktusa, 1994-től pedig főorvosa volt. 2007-ben ismét megbízták a Radiológiai Osztály vezetésével, amit nyugdíjba vonulásáig, 2008. április 30-ig el is látott. Munkahelyét az azóta eltelt bő egy évtizedben sem hagyta el, ugyanolyan lendülettel dolgozik és foglalkozik betegeivel, mint korábban.

 

 Dr. Vitályos Lenke Fráter László-díjat kapott

Csorba György-díj kitüntetés Gál László részére adományozott a képviselő-testület.

 

Gál László Berettyóújfaluban született, általános és középiskoláit is itt végezte. 1988-ban érettségizett és szerzett szakmát az akkori nevén Zalka Máté Szakközépiskolában. A családi nyomdokokon haladva, 1998-ban már vállalkozóként kezdett dolgozni. A kor adottságaihoz és igényeihez igazodva – a gázvezeték-hálózat kiépítésének kezdetekor – nyitotta meg gázkészülék-üzletét, mely azóta is működik. 2004-ben – ugyancsak az új lehetőségeket követve – építőipari tevékenységgel bővítette vállalkozását, mely mára generál-kivitelezésre is alkalmas. Ezzel komoly foglalkoztatóvá is vált, sok embernek biztosít munkalehetőséget folyamatosan. Tevékenységét maximális odaadással végzi, türelmes és megértő munkáltató. Munkája mellett, amikor teheti sportol. Baráti körével focizni jár, szeret futni és kerékpározni. A helyi sportélet, támogatóként is maga mellett tudhatja. Számos helyi egyesületet szponzorál, mások mellett a BMSE kézilabdacsapatait, a Mezei-Vill FC-t és a BUSE-t is. Emellett pedig sport- és jótékonysági rendezvények rendszeres mecénása, több városi intézmény – főként az óvodák és iskolák – és civil szervezet támogatója.

 

Bónácz János, Gál László, Muraközi István 2019. május 23-án

A kiemelkedő pedagógiai tevékenység elismeréséül adományozható Fehér Istvánné-díj kitüntetést négyen vehettek át:

 

Nagy Sándor részére posztumusz adományozta a díjat a képviselő-testület. Nagy Sándor 1985-ben kezdte pályáját az akkor még 126. sz. Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Végzettségét tekintve a győri Közlekedési és Távközlési Főiskola autógépész szakán szerzett üzemmérnöki diplomát. Így az autószerelő szakma szaktárgyait kezdte oktatni nagy lelkesedéssel és jelentős eredményességgel. Közben folyamatosan képezte magát: 2008-ban megszerezte a közoktatás-vezetői diplomát is. Ezt követően szakmai igazgatóhelyettes, általános igazgatóhelyettes, majd szakmai munkaközösség-vezetői feladatokat látott el. Az ő javaslatára vette fel az iskola Eötvös József nevét. Hagyományokat kezdeményezett és gondozott, mindig szót emelt a szakképzésért, az ott folyó pedagógiai munka jobbá tételéért. 2002 óta vett részt aktívan az önkormányzat munkájában. Ekkor választották meg a 3. számú egyéni választókerület képviselőjévé. 2006-ig az Ügyrendi Bizottság, valamint az Ifjúsági és Sportbizottság tagja volt. 2006 és 2010 között az Oktatási és Kulturális Bizottság külső tagja. 2014-ben, pártlistáról nyert újra képviselői mandátumot, ekkortól látta el a Pénzügyi Bizottság elnöki feladatait is. Mind hivatását, mind közéleti tevékenységét a felkészültség, az alaposság, a konstruktív és korrekt közösségi munkavégzés, az emberséges hozzáállás jellemezte. Példája előttünk marad.

 

Fehér Istvánné-díj kitüntetést vehetett át Bodnár Andrásné.

 

Bodnár Andrásné Gyermekkorát Bojton töltötte, már ekkor elhatározta, hogy pedagógus szeretne lenni. A Debreceni Tanítóképző Főiskolán, 1980-ban szerzett oklevelet. 1984-tól 2018-ig volt a berettyószentmártoni Hunyadi Mátyás Általános Iskola munkatársa. Töretlen lendülettel és kitartással végezte munkáját, mely alatt folyamatosan képezte magát. Pedagógiai és közösségi munkája nem szorult az iskola falai közé, több civil szervezetnek is aktív tagja, irányítója. Alapítótagja és elnöke az Összefogás Berettyószentmártonért Egyesületnek, mely komplex humánszolgáltatást végez a településrészen, sőt azon túl is. A program- és rendezvényszervezés, pályázatírás, oktatás, képzés, felnőttképzés, szociális ellátás mind a tevékenységük része. Mindezt szoros együttműködésben végzik az óvodával, az általános iskolával, a református egyházközséggel és más civil szervezetekkel. Berettyóújfalu Város Önkormányzatával 2016-ban megkötött közművelődési megállapodás révén pedig a város közfeladat-ellátó rendszerébe is bekapcsolódtak. Fenntartják és működtetik a Csiga-Házat, mely intézmény nappali ellátó rendszerként működik, hátránnyal élők számára. Mindemellett jelenleg egyedüliként valósítanak meg Berettyóújfaluban a Tanoda-programot.

 

 Bondár Andrásné Fehér Istvánné-díjat vett át

Fehér Istvánné-díj kitüntetést vehetett át Nagy Mihály.

 Nagy Mihály 1977-ben érettségi és mezőgazdasági szakma megszerzése után a nádudvari termelőszövetkezetben helyezkedett el. 1979-ben technikusi vizsgát tett. Berettyóújfaluban 1981-ben telepedett le, ahol az egyik MGTSZ-ben folytatta munkáját. 1985 szeptemberében vállalta el az akkori nevén Brózik Dezső Mezőgazdasági Szakközépiskolában a szakoktatói feladatokat. Mellette, az iskola tangazdaságának vezetői teendőit is ellátta. Feladatai között volt a tanulók szakmai felkészítésén, nevelésén kívül a tangazdaságban dolgozó felnőttek munkájának szervezése. 1988-ban 3 éves pedagógiai tanfolyamot végzett el, majd 1996-ban diplomázott a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Tanárképzőjében. Később több továbbképzésen, tanfolyamon gyarapította tudását. Napi nevelő-oktató munkája mellett osztályfőnöki feladatokat is ellát, és versenyekre készíti fel tehetségesebb tanulóit. Az Útravaló tanulmányi ösztöndíj programban több éven keresztül, segítette a hátrányos helyzetű tanulókat, családjukat, ösztönözve a jobb tanulmányi eredmény elérését. Szakmai segítséget, tanácsot nyújtott a város kertészetében a növények termesztéséhez, gondozásához, ápolásához. Lehetőségeihez mérten veteményes kertet gondoznak a tanulókkal az iskola kertjében, amelynek terméseit a főző szakmai csoportok használják fel. Az intézményben 34 éve kitartóan, odaadással dolgozik, hivatásának tekintve munkáját.

 

 Nagy Mihály 2019.május 23-án

Fehér Istvánné-díj kitüntetést vehetett át Szilágyi Péterné.

 

Szilágyi Péterné Palcsik Irma zeneiskolai tanár 40 év munkaviszony után fejezte be zenepedagógusi pályáját. 1978-tól tanítja a „zenét” Berettyóújfaluban. Az 1978-as tanévben még a Toldi Miklós Általános Iskola, majd 1979-től egészen nyugdíjba vonulásáig, a Városi Zeneiskola pedagógusa. Jól tudjuk, ahhoz, hogy erős várat tudjunk építeni, erős alapokra van szükség. Ezt az alapot rakta ő le a szolfézs órákon. S erre a tudásra építve lettek kiváló hangszereseink, akik ma szerte az országban, illetve a nemzetközi porondokon is komolyan helytállnak. És ugyancsak neki köszönhető többek között, hogy a haza együttes több tagja és mai vezetője is e hivatást választotta.  A szolfézs mellett a tanulók énektudását is folyamatosan csiszolta. Nem csak tanította, de nevelte is a hozzá kerülő gyerekeket. Egyike volt a zeneiskola első zongoratanárainak. Résztvevője volt az évente megrendezett Tanári Hangversenynek, szervezője a Karácsonyi hangversenynek, az Év hangszerese versenynek, és a Zeneiskolai népdalversenynek, mindezekkel pedig komoly hagyományt teremtetett és hozzájárult a zeneiskolások erős identitásához, az iskolához és egymáshoz való kötődéséhez.

 

Szilágyi Péterné Palcsik Irma 2019.május 23-án

 

A város sportéletében nyújtott kiemelkedő tevékenységért a Bihari Női Futball Klub részére Kabos Endre-díj kitüntetést adományozott az önkormányzat.

 

A sokéves múltra visszatekintő Bihari Női Futball Klub 2018 szeptemberében húsz fiatal lánnyal kezdte meg újra a szezont. A csapat kerete olyannyira elkötelezett futballistákból áll, hogy féléves fennállásuk óta minden meccsükről nyertesként térhettek haza. A fociklub története egészen 1975-ig nyúlik vissza, ezen idő alatt számos kupagyőzelemmel gazdagodott, valamint országos bajnoki címek és nemzetközi tornagyőzelmek büszke tulajdonosa az egyesület. Az aktív futballévek után Kecskésné Füredi Andrea, a fociklub egykori oszlopos tagja, férjével a korábbi sikerekre alapozva, újra csapatépítő munkába kezdett. Toborzókat indítottak azzal a céllal, hogy újra egy sikeres csapatot indítsanak a bajnokságban. A Bihari Női Futball Klub egyesületi formában kezdte meg működését. Az utánpótláskorú, 13-15 éves ifjú hölgyek elkötelezett futballisták, rögtön az első keresztpályás meccsükön gólt szereztek, azóta veretlenek a leány keresztpályás megyei labdarúgó-bajnokságban, U15-ös korosztályban, és a tabellán jelenleg első helyen állnak. Az egyesület hosszú távú célkitűzése, hogy felkutassa a fiatal korosztály legjobb női focisait a környező településekről, és helyben tartsa az utánpótlást.

 

A Bihari Női Futballklub képviselői

Kabos Endre-díjat vehetett át Kártikné Prágay Zsuzsanna.

Kártikné Prágay Zsuzsanna 2008. szeptember 1.-től tanít a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában felső tagozaton testnevelést. Kiváló szervezőképességének, közvetlenségének és őszinte viselkedésének tudható be, hogy diákjai példaképként tekintenek rá, bizalommal fordulnak felé problémáikkal és jól érzik magukat az óráin, ahol a komoly munka mellett a játékra is mindig jut idő. Uszodába jár a gyerekekkel, télen pedig korcsolyázni viszi el a tanítványait és táborokat szervez. Délutánonként atlétikai edzéseken foglalkozik a sport iránt fogékony gyerekekkel és készíti fel őket a városi, körzeti, megyei és országos versenyekre.  Számos iskolai program műsorához készít diákjainak és kollégáinak színvonalas koreográfiát. Atlétika sportágban szerzett edzői végzettségét, versenyzői múltját leginkább a tehetséggondozásban kamatoztatja. Tanítványai rendszeresen szerepelnek eredményesen a körzeti, városi atlétika versenyeken, városunk hírnevét öregbítve. A Berettyóújfalui Diáksport Bizottság atlétika szakág vezetőjeként szervezi a városi – körzeti diákolimpiai versenyeket. Aktívan veszi ki részét azon pályázatok megírásában és megvalósításában, amelyek támogatják az iskolai tehetséggondozás kiteljesedését. Pályázati tevékenysége folyamán kiemelt figyelmet fordít a tehetséggondozás mellett az arra szoruló tanulók felzárkóztatásra

 

Kártikné Prágay Zsuzsanna

A Berettyóújfalu város jó tanulója – jó sportolója kitüntetést ebben az évben

Bocsa Vivien vehette át.

 

Bocsa Vivien Melinda a Diószegi Kis István Református Általános Iskola 5. a osztályos tanulója.  2017 februárjában kezdett el birkózni. Összesítésben 2019. április 5-ig 12 arany, 2 ezüst és 4 bronzérmet nyert, ezek közül a legrangosabbakat korcsoportos országos bajnokságban és diákolimpiákon. 2018-ban duplázni is tudott és megnyerte mindkét országos bajnokságot. Az elmúlt évben elindult a Fiúk II. Diák Országos Bajnokságán szabadfogásban, ahol nagy bravúrral bronzérmet nyert. Egy 9 ország versenyzőit felsorakoztató nemzetközi versenyen, a VII. Cetspan Összetartozás Kupán ezüstérmes lett. Az elmúlt két évben hasonló kimagasló eredményeket szerzett területi versenyeken is, összesen 7 aranyérmet szerezve. Az országos és a nemzetközi versenyeken elért eredményeinek köszönhetően már kétszer hívták a Magyar Utánpótlás Birkózó Válogatott edzőtáboraiba, 2018 nyarán és őszén. Sportteljesítménye mellett tanulmányi eredménye is kimagasló.

 

 Bocsa Vivien 2019.május 23-án

 

Az egy munkaterületen legalább 40 éve aktívan dolgozók elismeréséért járó emléklapot ketten vehetek át:

 

Karácsony László 1980 augusztus elsején kezdte meg a munkát az Arany János Gimnáziumban, matematika-fizika szakos tanárként. Időközben elvégezte a számítástechnika szakot az egyetemen. Évtizedekig volt osztályfőnök, s több évig az iskola levelező tagozatának vezetőjeként is dolgozott. Lelkiismeretes és nyugodt munkavégzése példa lehet minden pedagógus számára.

 

Karácsony László

Tóthné Nagy Julianna Nagylétán született, 1974-ben tett érettségi vizsgát Debrecenben, majd a Szegedi József Attila Tudományegyetemen szerzett tanári képesítést földrajz-orosz szakon, 1979-ben. 1980–83. között általános iskolai tanárként dolgozott Bagamérban és Nagyrábén, majd 1983. augusztus 1-jén kapott állást a berettyóújfalui Arany János Gimnáziumban. Tudásban, munkában, emberségben mindig példát mutatott nemcsak tanártársainak, hanem tanítványainak is. 1988-ban kiemelkedő pedagógiai munkájáért Miniszteri Kitüntetésben részesült. Osztályfőnökként is tevékenykedett nagy lelkesedéssel az évek folyamán. Hat osztályt vezetett el az érettségi vizsgáig, vigyázta minden lépésüket, s szívvel lélekkel foglalkozott a tanulók problémáival. Szakmailag magasan képzett. Tanítványaival a tanítási órákon kívül is foglalkozott, versenyekre készítette őket, a lemaradókat korrepetálta. Éveken át vezette az angol nyelvi munkaközösség munkáját, valamint sok évig a közalkalmazotti tanács vezetője volt. Munkaszeretete és lelkesedése példamutató a fiatal pályakezdőknek is.

 

Tóthné Nagy Julianna

Az ünnepi képviselő testületi ülés Sáli Levente festőművész berettyóújfalui épületeket és nevezetes helyeket bemutató homok-animációjával ért véget.

 

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu