-->

Újra bajnok az MVFC!

„Ma este gyertek, gyertek minél többen. Hozzatok magatokkal kereplőt, dudát, dobot, nádi hegedűt… mindegy. Legyünk hangosak. A mai napon nem kellenek nézők! MA SZURKOLÓK kellenek!”
Az előző felszólítással buzdította az MVFC a szurkolóit közösségi oldalán.

A cél pedig jelentem teljesítve, ahogy szokták mondani, még a csilláron is lógtak a berettyóújfalui arénában. Ilyen sokan mérkőzésen még talán nem voltak a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Ha az eddigi hazai szurkolói jelenlét plusz egy „játékos” volt a pályán, akkor ez most kettőre sikerült.

A Mezei-Vill-es fiúk pedig kitettek magukért: az ötödik bajnoki döntőt magabiztosan 5-1-re megnyerte az MVFC, így a Futsal NBI hazai bajnoki címét 15 éves fennállása alatt negyedjére kapta meg Mezei József csapata!
Újra bajnok az MVFC!

A félidőben gratuláció és éremátadás is volt. A Bihari Női Futball Klub megnyerte az U15-ös keresztpályás bajnokságot, mégpedig szeptember óta veretlenül szerepeltek. Ez már idén a téli futsal bajokság megnyerése után a második bajnoki címe a csapatnak.

Köszönetüket fejezték ki két támogatásban bőkezű település, Berettyóújfalu és Magyarhomorog polgármesterének, valamint Szitkó Róbertnek és Mezei Józsefnek is.

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu