-->

Pártok és civilek is támogatják a polgármesterjelöltet

Sajtótájékoztatón mutatkozott be az őszi, helyi önkormányzati választások ellenzéki polgármesterjelöltje.

Az Jobbik, az MSZP, az LMP, a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és helyi civil szervezetek támogatásával dr. Zákány Zsolt indul ősszel a posztért.

 

A sajtóesemény szervezője Szántai László, független önkormányzati képviselő, aki maga is támogatója az összefogásnak elmondta: eljött az ideje annak, hogy valós, választható alternatívát kínáljunk a választópolgároknak a jelenlegi városvezetéssel szemben. A polgármesterjelölt, dr. Zákány Zsolt úgy fogalmazott: A „mindent a városért” elnevezésű együttműködés fő célja, hogy egy ellenzéki és egy kormánypárti polgármesterjelölt álljon szemben egymással az önkormányzati választásokon.

„Azt szeretnénk, hogy Berettyóújfalu újra a régi fényében szülessen újra, fejlődjön és a fiataloknak vonzó legyen itthon maradni, letelepedni” - mondta. Alapértékeiknek az egészség tiszteletét, a rászorulók iránti szolidaritást, a biztonság nyújtását, a rendezett és tiszta városképet, a fejlett úthálózatot, valamint a kisebbség hatalma helyett a többség szolgálatát nevezte az együttműködés jelöltje.Zákány Zsolt elmondta, programját a kampánynyitó rendezvényén ismerteti majd az összefogás. A sajtótájékoztatón újságírói kérdésre elhangzott, a Demokratikus Koalíció jelenleg nem vesz részt az összefogást támogató pártok között.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu