-->

Ezer kilométert tettek meg a felvidék legszebb tájain

A Diószegi Refis diákok május 15-én felvidékre utaztak.

Az öt napos kiránduláson a gyerekek több mint ezer kilométert megtéve ismerkedhettek meg a felvidéki magyarsághoz kötődő történelmi emlékekkel, nevezetességekkel, természeti csodákkal.

Jártak a Domica - barlangban, Szilicén, Rozsnyón, a Betléri kastélyban, Mártonházán az Aragonit-barlangban, a Dobsinai-jégbarlangban, Iglón, Lőcsén, és a Szepesi várnál is. Meglátogatták a Magas-Tátrát, megcsodálhatták a Tarpataki- vízesést, a Csorba-tavat és körutat tettek Kassán. Az utazás fáradalmait szállásukon,Várhosszúréten pihenhették ki.  A kalandokkal teli öt nap után, fáradtan, de élményekkel teli kirándulást maguk mögött hagyva érkeztek haza május 19-én.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu