-->

Mentőhelikopter szállította kórházba a baleset súlyos sérültjét

Baleset történt Berettyóújfaluban. A főtérről mentőhelikopter szállított el egy súlyos sérüléseket szenvedett sérültet ma délelőtt.

Információink szerint a közelben zajló építkezésen a magasból egy férfi zuhant le és a helyszínre érkező mentősök olyan fokúnak ítélték sérüléseit, hogy mentőhelikoptert hívtak.

A helyszínre a mentők mellett a rendőrség munkatársai is megérkeztek, jelenleg is zajlik az eset kivizsgálása.

 

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan vétség miatt indított eljárást. Jelenleg szakértők bevonásával folyik az eset kivizsgálása. Információink szerint a 49 éves férfit áramütés érte a lezuhanás előtt.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu