-->

Csordás Rebeka a liget legszebbje

Augusztus talán legmelegebb vasárnapján újra megrendezték a Liget Szépe versenyt a berettyóújfalui strandon, bár a hőség itt talán elviselhető volt.

Délelőtt a legkisebbeket szórakoztatta Gyuri Bohóc és a Vidám Manók Együttes. Délben sörtartó versenyen az erősebbek próbálhatták ki magukat. A nyári meleget a debreceni Amira Art Studio hastáncosai fokozták tovább, táncukkal elvarázsolták a közönséget. A délutánt Rostás Szabika indította.

A mulatós buli után pedig már a legszebbeké volt a főszerep a színpadon. Három fordulóban, utcai viseletben, fürdőruhában és alkalmi öltözetben mutatkoztak be a Liget Szépe döntős lányai a zsűrinek és a többezres közönségnek. Közben Liszter Sándor -mint minden Liget Szépe rendezvényen- énekelt a színpadon. A döntő nagy pillanatai előtt a strandolók aqua zumbázhattak is Szurmai Tamással.

A héttagú zsűri döntése alapján a korona idén a 22 éves nyíracsádi fogász asszisztens, Csordás Rebeka fejére került fel. Első udvarhölgye Puskás Orsolya, második udvarhölgye pedig Rácz Renáta Tünde lett.

A közönség díját idén Nagy Veronika kapta. A Liget Szépe idén is zenei előadóval zárult, ezúttal Peter Sramek énekelt a nagyérdeműnek.

 

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu