-->

Táborban festették meg saját ikonjaikat

Harmadjára szerveztek a berettyóújfalui római katolikus plébánián ikonfestő tábort.

Az idei alkalom igazán családias hangulatú volt, hiszen a mostani eseményhez sok gyermek is csatlakozott. Volt, aki élete első ikonját készítette el a hét végére.

Minden résztvevő egy alkotást munkált ki, a tábori élmények pedig a közösség erősítését szolgálták. Az ikonfestő tábor ötletgazdája Györgyfiné Kulcsár Zita.

A harmadik éve nagy sikerű táborban azóta sok szakrális festmény született ikonfestők közreműködésével. A festményeket a tábor végén megszentelték, és azokat természetesen mindenki hazavihette otthonába.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu