-->

Már igényelhető a kitermelt tűzifa

Berettyóújfalu önkormányzata a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságával folytatott egyeztetést követően megkapta a büntetés-végrehajtás új egészségügyi központja beruházás helyéről kitermelt famennyiséget.

Az összesen kb. 600 mázsányi fát konyhakészre feldolgozva, 5 mázsánként tervezi az önkormányzat kiosztani rászoruló családok között.

Akik szeretnének részesülni a tüzelőből az erre vonatkozó igényüket a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Irodáján – egy erre rendszeresített igénylőlapon, ügyfélfogadási időben – jelenthetik be.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu