-->

Mobilitási Hét hetedjére

A cél minden évben ugyanaz: felhívni a figyelmet az alternatív közlekedési módokra.

Berettyóújfalu már hetedjére csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programsorozathoz, melynek célja, a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése.

Ez alkalomból a város összes általános iskolája hat fős csapatokkal nevezett az idei klasszikus triatlon versenyre.

A helyszín ezúttal a felújított Népliget volt, ahol a futás és kerékpározás zajlott. Az úszó versenyszámot a liget melletti uszodában rendezték.

 A szervezők idén a környezetvédelem ügyére fektették a hangsúlyt. A diákok az általuk elkészített PET-palack tutajokon is közlekedtek a Csónakázó-tavon.

 Csarkó Imre, az esemény főszervezője elmondta, Berettyóújfaluban számos sportolási lehetőség van, a rendezvénnyel pedig a kerékpárutak, az uszoda, a népliget körüli új futókör használatára igyekeznek felhívni a figyelmet.A diákok most sem távoztak üres kézzel, eredményeik elismeréseként hátizsákot, emlékérmet, oklevelet kaptak.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu