-->

A szépkorúakat köszöntötték

Az idősek világnapja alkalmából a szépkorúakat köszöntötte Berettyóújfalu önkormányzata.

A több mint félezer időskorú nézőt Biró Rozália Bihar megyei szenátor (RMDSZ), Muraközi István polgármester és  Bulcsu László a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte. Muraközi István polgármester az eseményen örömmel számolt be arról, hogy Berettyóújfalu egy nappal korábban megkapta az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Belügyminisztérium által 16. alkalommal adományozott "Idősbarát önkormányzat" díjat. Az elismerést Kásler Miklós és Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár adta át.

 

Az estet a Peszterce, a Baraboly, a Rengő és a Bajnóca néptáncegyüttesek előadásai nyitották, a szépkorúaknak ajándékul a város önkormányzata Kovács Kati koncertjével kedveskedett.

Kovács Kati énekelt a teltházas sportcsarnokban

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu