-->

Új telephely avató a 30 éves jubileumra

Negyedik telephelyét avatta ma délelőtt az Express Hűtéstechnikai Szerviz Kft. A már harmincéves berettyóújfalui családi vállalkozás mára negyvenöt főt alkalmaz, ezzel ugyanennyi családnak adnak munkát a városban.

 

 

A cég 1989. november elsején még egyéni vállalkozásként indult, eleinte ipari és kereskedelmi hűtő berendezések szerelésével és márkaképviseletével foglalkozott.

 

 

Az évek alatt folyamatosan bővültek a vállalkozás tevékenységei. Az avatón Tóth László cégvezető elmondta, mára már a hűtéstechnikai tevékenység mellett a 2012-ben indított Express Autócentrum és ingatlan adásvétel és bérbeadás jelenti a cég profilját.

 

 

A most felavatott telephelyen az irodai helyiségek mellett egy raktárcsarnok épületrészt is felújítottak.

 

 

Az ünnepi avatón Dr. Vitányi István a térség országgyűlési képviselője, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke és Muraközi István polgármester is elismerően szólt a vállalkozásról és annak helyi jelentőségéről.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu