-->

Szüret-Bodorkásan

Szüreti délutánra invitálta a Bodorka NépmesePont a családokat október 6-án.

A családi napon Bukovics János és Pintér Zsolt, népmesemondók adták elő történetüket. Felelevenítve a szüreti hagyományokat a legkisebbek szőlőt taposhattak és préselhettek, aminek mustját el is fogyasztották.

A szüret azonban nem telhet el népzene nélkül: Baranyai Hajnalka, Turzó Boglárka  és Nagy András a szüret klasszikusait énekelte.

A Bodorka október 26-án a felnőtteket várja egy esti „mesekocsmára”, ahol Kelemen Petra Piroska kifejezetten felnőtteknek szánt mesével készül.

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu