-->

Egy utolsó, kemény meccs vár az MVFC-re a bajnokok ligája újfalui mérkőzésén

A Futsal BL-ben három mérkőzés vár a Mezei-Vill FC-re. A Pálfi István Rendezvénycsarnokban három nap alatt, hat mérkőzést vívnak egymással hazájuk legjobbjai. Az MVFC már két meccsen van túl.

 

Rövid összefoglaló:

ElPozo Murcia (ESP) – MVFC Berettyóújfalu 0:5 (október 8.)

Erős letámadással kezdte az MVFC csapata a meccset, de így is nehéz ellenfélnek bizonyult az ElPozo. A fiúk a második félidőben már sokkal jobban játszottak, több helyzetet sikerült megoldaniuk, de ez sem volt elég ahhoz, hogy győzzenek a spanyol csapat ellen.

MVFC Berettyóújfalu- Sport Club KPRF (RUS) 1-5

Az október 9-i meccsen a Mezei -Vill csapata végig versenyben tudott maradni. A játékosok egytől egyig, a pályán és a padon is a legtöbbet nyújtották. Nagyon közel voltak ahhoz, hogy megtalálják a győzelemhez vezető utat. Az edző, Sergio Mullor Cabrera szerint nagyon jó úton haladnak és közel van a keret ahhoz, hogy nyerni tudjanak az ilyen jellegű összecsapásokon is.

A Bajnokok Ligájának utolsó mérkőzésén, ma 18 órától a magyar és a kazah csapat csap össze egymással.

Ez a meccs azért lesz igen kemény, mert a Mezei a tavalyi BL-döntős ellen lép pályára. Amelyik csapat ezen a meccsen nyer, az már biztosan a futsal elit körbe kerül, azaz Európa legjobb 16 csapata közé.

Érdekesség, hogy öt éve is hasonló volt a képlet. Az MVFC-sek helyét akkor is az utolsó fordulóban megszerzett három pont biztosította a következő körben. Most azonban keményebb ellenfél ellen játszanak a fiúk.

A kazahok között klasszisok szerepelnek.

Most viszont mindkét oldalon biztosan lesz egy-egy hiányzó, az MVFC-nél Diece, míg a kairatnál Edson nem szerepelhet eltiltás miatt.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu