-->

Több mint 800 kg kupakot gyűjtöttek Ivett gyógyulásáért

Október 3-ától Berettyóújfaluban is van kupakgyűjtő szív, amelyben az eltelt 20 nap alatt már több mint 800 kg kupak gyűlt össze. 680 kg-ot Vincze István vállalkozó segítségével adtak el egy megyénkben lévő műanyag gyártónak. A kupakokért kapott 45.000 Ft-ot az Arany János Gimnáziumban tanuló, biharkeresztesi Szilágyi Ivett gyógyulásáért létrehozott OTP számlaszámra fizeti be a berettyóújfalui Tourinform iroda.

Ezúton is köszönik mindenki támogatását!
A család közvetlenül is várja a támogatást a 11773384-02786979 számlaszámra – a közleményben fel kell tüntetni – ADOMÁNY)
A gyűjtés helyszínén azonban az a tapasztalat, hogy sok fekete zsákban, papírdobozban nem csak kupakok voltak, hanem fém hulladék, kapcsok, szögek, gyógyszeres dobozok, törött játékok, orrcsepp flakon és rengeteg elem és kisebb akkumulátor is.
Ezek VESZÉLYES HULLADÉKOK, csak speciális helyeken gyűjtik őket.
A gyűjtés során hatalmas feladat átválogatni ezeket a zsákokat, ezért kérnek mindenkit, hogy csak és kizárólag műanyag kupakot tegyen az átlátszó zsákokba, ezentúl a nagyobb tételeket is csakis így veszik át!
Egész októberben várják a kupakokat Szilágyi Ivett gyógyulásáért „Berettyóújfalu szívébe”.
A szív pontos helye: 4100 Berettyóújfalu Szent István tér 11. a Rendezvényház épület előtere.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu