-->

Október végi tökös ajándékot hagytak Biharkeresztesen az ovisok

Biharkeresztesen kirándultak a Rákóczi Tagóvoda ovisai ma délelőtt. A „Tökjó hét” programsorozat részeként már napok óta készültek a  festett tökös ajándékok, amiket aztán Biharkeresztesre vittek el az ovisok.

A tökös héten megismerkedtek a legkisebbek az októberi szokásokkal, megépítették Salamon várát, ahol a trónkövetelő vesztes királyt őrizték „éjjel” töklámpásokkal, és színes-díszes tököket vasaltak kupakokból.

A hét zárásaként vonattal utaztak Biharkeresztesre.

A játszótéren hagyott díszes faragványokat a keresztesi gyerekek hamar megtalálták és jó néhány fotót is készítettek "velük".

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu