-->

Kiállításmegnyitó és születésnapi köszöntések - hatvan éves Kocsis Csaba

Barátok és ismerősök körében Az Én Városom című kiállításának megnyitóján ünnepelte Kocsis Csaba hatvan éves születésnapját.  A KOCSIS 60 alcímet viselő fotografikákból álló tárlaton a Bella Costa étteremben köszöntötték a jubiláló alkotót.

Muraközi István Berettyóújfalu polgármestere a város jelene és múltja értékeinek megőrzését emelte ki a kiállítás képei kapcsán, azt az értékmegőrző tevékenységet, melyet Kocsis Csaba az elmúlt évtizedekben folytatott.

A nagyváradi székhelyű Euro Photo Art nemzetközi egyesület elnöke, Tóth István is köszöntötte a kerek évfordulót ünneplő fotográfust.

Zene, művészet, irodalom: ez a hármasság jellemzi a fotográfiában is már több mint tizennégy éve alkotó Kocsis Csabát - foglalta össze húszéves barátságukra alapozva az ünnepelt munkásságát, a kiállítást megnyitó Bíró Gyula főiskolai oktató, aki két évtizeddel ezelőtt egy írói és baráti közösségbe került, a nála húsz évvel idősebb Csabával.Közösen megélt pillanataikról, munkával és írással, beszélgetésekkel és olykor közös produktív alkotásaikról személyes és őszinte, a közönségből sokszor derűt is kiváltó érzelmekkel beszélt.

A születésnap nem lehet teljes torta nélkül, az élete párjával, Ildikóval közösen felvágott szeleteket, családias hangulatban, kellemes beszélgetésekkel, jó hangulatban fogyasztották el a kiállítás megnyitó résztvevői.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu