-->

Nagyvállalatok és lehetséges partnereik tárgyalhattak egymással

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ma Berettyóújfaluban tartott beszállítói roadshow-t.

A kamara Berettyóújfalu, Hajdúböszörmény, Püspökladány városokkal együttműködésben lehetőséget biztosít a régió beszállítói tevékenységre alkalmas vagy alkalmassá válni kívánó kis- és középvállalkozásai számára a nagyvállalkozások értékláncába történő bekapcsolódásra.

Fókuszban a fémmegmunkálás, műanyag feldolgozás, felületkezelés, szolgáltatások voltak. Idén a Schaeffler, a Medicor és a Tungsram nagyvállalatok standjain mutatták be a beszállításra kért alkatrészeket, lehetséges partnereik pedig tárgyalhattak is a vállalatok képviselőivel.

Az eseményen köszöntőt Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere mondott, majd bemutatta a város befektető barát intézkedéseit az érdeklődőknek.  A vállalkozások a beszállítóvá válás digitális támogatásáról, pályázati lehetőségeiről is tájékoztatást kaptak.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu