-->

Harmadjára mutathatták meg szólóban a néptánctudásukat

Öt kategóriában, négy korcsoportban, 47 produkció került színpadra a Nadányi Zoltán Művelődési Házban megrendezett Berettyó Gyermek Szóló Néptáncversenyen. Az idei versenyre az ország sok pontjáról érkeztek táncoslábú hagyományőrzők.

A verseny szakmaiságát a háromtagú zsűri adta.Kácsor István, Kácsor-Ignácz Gabriella néptáncpedagógusok és Lisztes Éva, a Nadányi Zoltán Művelődési Ház vezetője minősítette a legjobb előadásokat. A versenyzők bronz, ezüst vagy arany minősítést kaptak, a kimagasló teljesítményt nyújtó gyerekek pedig kiemelt arany minősítéssel gazdagodtak. A talpalávalót a Flaska Banda húzta. A megmérettetés megálmodója és lebonyolítója a Bajnóca Néptánc Egyesület közben már a következő rendezvényére készül, hiszen a hagyományos évzárójukon a jubileumi, 10 éves évfordulójukra készített másfél órás előadásukat láthatja a nagyközönség december 14-én a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu