-->

Második helyen zárta a Magyar Kupát az MVFC

Nagy küzdelmeket, jól kihasznált gólhelyzeteket láthattak a szombathelyi nézők a Haladás otthonában megtartott Futsal Magyar Kupán, a Savaria Arénában. A Magyar Kupa győztese a döntő meccs után a Haladás VSE lett.

A keret 4-2-re nyert a berettyóújfalui MVFC-vel szemben.

A meccs félidejéig volt remény, hogy a csapat nyerhet a Hali ellen, ám a második félidő egyértelmű 4-2-es eredményt hozott.  

A keret sorozatban harmadszor lehetett ott a Magyar Kupában a Final Fourban. A címvédő újfalui csapatnak nehéz feladata volt, hiszen hazai pályán kellett volna megvernie ma a Haladást, akik nagyon jó védekezéssel hárították a Berettyó támadásait. Az MVFC számára továbbra is a címvédés a cél. A csapat egy új légióssal is bővült a napokban a francia Chrisy Mayulu Bouaoui már a mai meccsen pályára is lépett és a következő időszakban bizonyíthat a bajnokságban. Az MVFC gólszerzői: Gál István és Alvarito voltak.

 

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu