-->

Beskós sikerek a Fekvenyomás Diákolimpia Kelet-Magyarországi Országos Elődöntőjén

A Magyar Erőemelő Szövetség és a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum megbízásából a Bihari Szabadidő és Sportegyesület rendezésében, a Berettyóújfalui SZC Bessenyei György Szakgimnáziuma adott otthont a Fekvenyomás Diákolimpia Kelet-Magyarországi Országos Elődöntőjének 2020. február 22-én.

A versenyen 34 oktatási intézmény rekordnak számító 138 tanulója nevezett. A mérlegelés után Bónácz János, Berettyóújfalu alpolgármestere és dr. Marinecz Kornélia, a házigazda intézmény igazgatója köszöntötték a versenyzőket, a felkészítő tanárokat és a gyerekükért szurkoló szülőket, majd dr. Szatmáry-Antal Tamás, a diákolimpia versenyrendszer versenyigazgatóját hivatalosan megnyitotta a versenyt.

Az egésznapos megmérettetésen három korcsoport egyéni és csapatversenyei zajlottak. A jó hangulatú nap emlékére minden versenyző részvételi érmet is kapott, a legjobbak Encsen, az országos döntőben folytathatják a versengést.

Kiváló eredményt értek el a házigazda Berettyóújfalui SZC Bessenyei György Szakgimnázium tanulói, akik egyéniben 6 első, 4 második, 4 harmadik és 2 negyedik helyezést szereztek. A csapatversenyben 1 első és 2 második helyezéssel öregbítették az iskola hírnevét.

 

Eredmények:

1.helyezés: Bere Mónika, Kovács Orsolya, László Emerencia, Mezei Alexandra, Pap Zsuzsanna, Vadász Dominika.

  1. helyezés: Dede Julianna Vanda, Puskár Zoé, Ráduly Vanessza, Titi Ametiszt.
  2. helyezés: Fülöp Nóra, Péterszegi Fanni, Varga Ramóna, Borza Ábel.
  3. helyezés: Tóth Vivien, Magyari Márk.

 

Felkészítő testnevelő: Ungai János

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu