-->

Megkezdődött berettyóújfalui református templom felújítása

Folytatódik a berettyóújfalui református templom felújítása.

A már elvégzett toronysisak csere és a falátvágásos szigetelés után, májusban újra folytatódnak a templom felújítási munkálatai.
Majláth József református lelkipásztor tájékoztatása szerint a berettyóújfalui templomban a gyülekezeti alkalmakat május 24-től fokozatosan újraindítják.  A gyülekezet a járvány ideje alatt  is várja az perselyadományokat, melyeket banki úton is eljuttathatnak az egyházközség számlaszámára: 11738046 – 20020543 OTP. Bank Nyrt. Banki átutaláskor a közleményben kérik, tüntessék fel, hogy az adomány egyházfenntartói járulék vagy perselyadomány. Május elejétől személyesen is van lehetőség adományozásra a gyülekezet Kálvin tér 3. sz. alatti hivatali helyiségébe. A templom harangjai minden este 8-kor megszólalnak, megköszönve a koronavírus-járvány elleni küzdelemben részt vevőknek az erőfeszítéseit, valamint emlékezve azokra, akik a járványban életüket vesztették.
 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu