-->

Brassdance a Zenés Nyári Estéken

A Zenés Nyári Esték utolsó, augusztus 6-i állomásán a pécsi Brassdance vendégeskedett a Nadányi Zoltán Művelődési Ház udvarán.

A Brassdance öt rézfúvós és egy dobos izgalmas találkozása, ami nélkülözi a zenei műfajok és stílusok megkötöttségét. Az együttes egy olyan rézfúvós kvintett újjászületése, amelynek tagjai már a nyolcvanas évek végén együtt játszottak. A zenészek a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Pécsi Tagozatán végeztek. A klasszikus repertoárt komolytalan komolyzene és könnyűzene váltotta fel. Ma többnyire pop muzsikát, filmzenéket, jazzt, rockot adnak elő. Számos hazai hangverseny mellett szerepelt a csapat Párizsban, Szófiában, Bukarestben, Berlinben, Grazban, Stuttgartban.

A Zenés Nyári Esték teltházas közönsége ezúttal is igazi zenei élményben részesülhetett. Bár a Zenés Nyári Esték rendezvénysorozat véget ért, de az itt élők nem maradnak zenei és színpadi produkciók nélkül, hiszen augusztus 17 –től kezdetét veszi a Nyári Művészeti Fesztivál a Makk Kálmán Mozi udvarán, koncerttel, blues esttel  és színházi előadással.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu