-->

Huszadik Bihari Lövészverseny

Elsősegélynyújtó bemutató és néptánc is volt a Bihari Lövészklub augusztus 20-hoz már huszadik alkalommal csatlakozó versenyén. Az államalapítás ünnepén ezúttal jubilált a Bihari Lövészverseny, mely a lőtéren a megszokott családias és jó hangulatban telt a mai napon.

 

Kispuska, sportpisztoly, légpuska, légpisztoly sőt még hibrid lézer puska és pisztoly lövészet is volt a versenyszámok között, de ahogy ez ezen a napon lenni szokott kipróbálhatóak voltak a megfelelő szabályok betartása mellett az említett fegyverek.

 

De nem csak lövészetből és versenyzésből állt a nap, elsősegélynyújtó és néptánc bemutató is szerepelt a programok között. Elsősegélynyújtás a hétköznapokban, újraélesztés és automata defibrillátor használati bemutató és oktatás is volt.

 

A Rengő Néptánc Egyesület pedig kiváló hangulatot teremtett a már jól megszokott finom ebéd előtt.

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu