-->

Biciklivel már felavatták az M4-es autópálya határig tartó szakaszát

Nem minden napi élmény részesei lehettek azok, akik részt vettek a „Tekerj velünk az autópályán” nevet viselő biciklis eseményen. A Berettyóújfalu főterén gyülekező bringások egy több mint 60 kilométeres túrára indultak, mégpedig az elkészült M4-es autópálya határig tartó szakaszán.

 

A nap szervezője, Csarkó Imre úgy fogalmazott, öröm számára, hogy ilyen sokan eljöttek, és sikerült egy nagy kerékpáros közösséget megmozgatni. A szervezés egyesületi hátterét adó Bihari Természetbarát Egyesületnek külön is megköszönte a segítséget, illetve azoknak is, akik sokat tettek azért, hogy mindenkihez eljusson a túra híre, vagy a lebonyolításból vették ki részüket.

Egy olyan alkalom a mai, mely egyszeri és megismételhetetlen – mondta Muraközi István polgármester köszöntőjében. Jövő héten pénteken hivatalosan is átadásra kerül az M4-es autópálya új határig tartó 27 kilométeres szakasza de ezt megelőzően – köszönhetően a kivitelezést végző cégnek és a beruházónak –  kerékpárral végig lehet menni a pályán, ami valóban egy különleges élmény.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu