-->

Élő Népművészet

Élő Népművészet címmel nyílt kiállítás, és december 18-ig látogatható Berettyóújfalu új kulturális-közösségi terében, a megújult zsinagóga épületében. A XVII. Országos Népművészeti Kiállítás észak-alföldi regionális tárlata október 16-án megnyitóval és díjátadóval kezdődött a Makk Kálmán Moziban.

A több megyéből érkezett résztvevőket köszöntötte Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke, valamint Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere. A kiállítást Beszprémy Katalin, az Országos Népművészeti Kiállítás kurátora nyitotta meg. Túrzó Boglárka népdalénekes és a Sárkányhúzó Zenekar tagjai tették zeneileg is teljessé a megnyitót.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu