-->

"A bátorság, az öntudat és a győzelem napja volt e nap" – megemlékezés október 23-án

A járványügyi helyzetre és az Operatív Törzs ajánlásaira való tekintettel módosultak az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójára szervezett megemlékezések programjai Berettyóújfaluban is.

Kisebb körben és rövidebb ideig tartott a megemlékezés, melyet idén már 15-ik alkalommal tartottak a Kálvin téri 56-os emlékműnél. A néma főhajtás és koszorúzás előtt ünnepi beszédet Bónácz János alpolgármester mondott.

 A megemlékezésről készült beszámolónkat a Helyi Aktuális október 25-i adásában hallhatják, vasárnap 9.00 órától

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu