-->

Megnyílt az Apák napja című kiállítás

Ma este a Bella Costa Étteremben nyílt megy Kocsis Boglárka Apák napja című kiállítása.


A kiállítást Bíró Gyula igazgató, c. egyetemi docens gondolatai nyitották. A kiállítás gerincét Az apák napja című kötet illusztrációi alkották.
A kiállítás érdekessége, hogy 2016-ban Kocsis Csaba, lánya rajzaihoz írt verseket, most pedig a megjelenésre váró közös kötetükben ő gondolta tovább édesapja verseit.
A megnyitót a Körömvirág együttes zenés versei tették teljessé és bensőségessé.

 

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu