Programok

József Attila-bál 2020

Mesevár- Add el(ő) a mesédet!

Trianon Emlékév - Két nemzet, egy haza - beszélgetések Trianonról a Nadányi Zoltán Művelődési Ház Erdélyi Gábor termében.

 

Időpont: 2020. március 26., csütörtök, 17:00-18:00-ig
Cím: Két nemzet, egy haza- Magyar és Román közös múlt Erdélyben.
"Emlékezz és emlékeztess" emlékév- beszélgetések Trianonról

A Trianonról szóló előadás sorozat újabb epizódjában Oborni Teréz, Hegyi Géza és Gulyás László történészek beszélgetnek a Magyar és Román nemzet több száz évet felölelő Erdélyi együttéléséről, bemutatva a két nép kapcsolatának minden konfliktusát, félreértését, és békés egymás mellett élésének folyamatát a 13. század kezdetétől egészen a 18. század végéig.
Helyszín: Nadányi Zoltán Művelődési Ház, Erdélyi Gábor Terem.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu